KADINLARDA İDRAR KAÇIRMANIN CERRAHİSİZ TEDAVİSİ EMSELLA ANKARA

btl-kadın.png

KADINLARDA İDRAR KAÇIRMANIN CERRAHİSİZ TEDAVİSİ EMSELLA ANKARA

 

Kadınlarda idrar kaçırma problemi hamilelik, doğum ve menopoz sonrası dönemlerden dolayı çok sık görülmektedir. İdrar kaçırma kadınlarda normalleştirilmemelidir. Yani doğum yapmış olmanın veya menopoz sonrası bir dönemin parçası olarak görülmemelidir.

Çünkü idrar kaçırmanın tedavisi mümkündür. Cerrahi öncesi birinci basamak tedavi pelvik taban kas rehabilitasyonudur. Cerrahi öncesi idrar kaçırma çoğunlukla tedavi edilir ve çoğu zaman cerrahiye gerek kalmayabilir. Ön değerlendirmede pelvik taban kaslarının durumu değerlendirilir ve gerçekten cerrahi gerekiyorsa yönlendirme yapılır.

Pelvik taban kaslarının idrar kaçırma için cerrahiye gitmesi durumunda dahi kas kuvvetinin yerinde olması yapılacak cerrahinin etkisini kuvvetlendirir ve tekrar idrar kaçırma riskini ortadan kaldırır.

İdrar kaçırma problemi ilerlemeden en erken dönemde başlayan tedaviler çok kısa sürede Emsella Ankara ile çözüme ulaşır. Daha ilerlemiş vakalarda Emsella Ankara ve beraberinde pelvik taban kaslarına uygulanan teknikler tedaviye destek sağlar ve idrar kaçırma cerrahiye gitmeden iyileşir.

 

Yukarıda Emsella Ankara ile idrar tutmayı sağlayan pelvik taban kaslarındaki kas gelişmini görüyorsunuz. Bu etki sadece Emsella manyetik sandalye ile kısa sürede mümkündür. Emsella manyetik sandalye eski tip manyetik sandalyelerin en son gelişmiş, teknolojik olarak etkisi kanıtlanmış ve Avrupa’da çok önemli kliniklerde uygulanan yeni modern yöntemidir.

Sizde idrar kaçırma probleminiz için yardım alın ve daha çok geciktirmeyin.

Biz sizlere bu konuda yardım etmek için en son yenilikleri takip ediyor ve yüksek başarı oranımızla her geçen gün daha çok kadının yüzünü güldürüyoruz.

İletişim  0545 919 77 40


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


logo-pelvik

Pelvik taban, “core” yani “çekirdek” olarak adlandırılan kas grubunun tabanıdır .Bu Core sistemin elemanları üstte diafram ,altta pelvik taban ,önde karın kasları ve arkada bel kaslarıdır. Pelvik taban kası harekete geçtiğinde derin karın kası olan transvers abdominis adı verilen kası da aktive eder. Aynı zamanda Pelvik taban omurganın stabilizasyonu için bel ile birlikte çalışır. Bu nedenle pelvik taban kaslarını sağlam ve iyi tutmak çok önemlidir.